Állattenyésztés

Tejgazdaságok  -Tojáskezelés – Sertéstenyészet
Fontos! A fertőző betegségek elleni védekezés csökkenti a környezeti mastitis hatását, és nagyobb tejmennyiséget eredményez. Fontos egy olyan fejés előtti eljárás, amely a megfelelő eszközöket és módszereket használja a tehén tőgyének fertőtlenítésére.  A megfelelő elő-öblítés – alkalmazása csökkenti a tehenek stressz terhelését is, amely  javítja  az állomány közérzetet és növeli a tejtermelést. 
Az ózon magas oxidációs képessége miatt hatásos a masztitiszt okozó organizmus széles spektruma ellen, ideértve a gram-pozitív / negatív baktériumokat és a vírusokat.  A 2-3 PPM-koncentrációjú O3-val dúsított víz felhasználható a fejés előtti rutinban, ezzel elkerülve a költséges vegyi termékek használatát.
A Mobilsept O3 technológia használata csökkenti az antibiotikumok és a gyógyszerek használatát. Az O3-al dúsított víz alkalmazása a tőgy bőrön keresztül, a tejben nem okoz semmifele maradvány értéket. Ezenkívül az ózonvíz javítja és elősegíti a tőgy bőrének gyógyulását.  Valójában ez egy fontos befektetés. A költségek megtérülnek, a gazdasági megtakarítások hosszú távon számottevő és több irányú előnyökkel.

kórokozó mentesítés ózonnal

Sertéstenyészet

A kellemtelen szagok terjedésében és a trágyaszagtalanítási műveletekben az ózongáz kiváló oxidáló hatásfoka jól kihasználható.

Kérje személyre szabott műszaki és árajánlatunkat!

 Baromfi tenyésztés: kórokózómentesítés és a higiénia fenttartása – O3 gáz kezelés

Tojáskezelés 

Az ózongáz erős oxidáló hatását bevetik a tojások baktériumok elleni mentesítésében már számos országban. A cégünk által kidolgozott technológia megbízható és egyszerű. Fontos az előírt műszaki folyamatok pontos követése a salmonella mentesités   hatásfokának megtartásához. A hazai tojásüzemek között már számos üzem az engedélyezett Mobilsept EMH-01 O3 gázt alkalmazó egységet használja a  salmonella mentesités  eljárásban. A berendezés ára függ a kezelési helyiség m3 méreteitől és az abban szükséges műszaki kialakítások mértékétől.

Kérje személyre szabott műszaki és árajánlatunkat!

Élelmiszeripari ózongenerátor

 

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.